Flemløse kirke Fyn

Jeg kan ikke sige at jeg er fri af sorg, men jeg må ligeledes indrømme at jeg er glad for at den sidste af mine forældre endelig er gået bort, for den sidste tid har ikke været sjov for nogen, og min mor har lidt meget, så der er ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget.

Men nu står jeg altså her som enebarn i mine forældres dødsbo der er spækket med fletstole. Det er nu engang sådan at jeg som deres eneste barn også har arvet deres hus og jeg står derfor nu i eget nye hus der er spækket med Fletstole, og til trods for at mine forældre elsker fletstole, er det ikke ens betydende med at jeg gør det samme, hvilket jeg nemlig ikke gør. Men af respekt overfor mine forældre kan jeg alligevel ikke nænne at køre på lossepladsen med dem.

Jeg har derfor valgt at lave lidt justeringer ude i haven og sætte fletstole derud i stedet for at de fylder det hele indenfor. Derved slipper jeg også for at købe nye terrasse møbler. Så nu står jeg altså her med fletstole i min have ved mit nye hus, og er en splittet mand. Men ikke desto mindre tror jeg at jeg vælger at sige min lejlighed op og flytte ind i huset, da det ligger i et populært parcelhus kvarter og det er jo ikke så dårligt sted endda at starte en ny familie, om det så er med eller uden fletstole inde i huset eller i haven kan vel være lige meget.

Categories: Lokalt nyt