Flemløse kirke Fyn

Kultur øen bliver Fyn af og til kaldt.

Det er den i  hvert blevet mere og mere her på det sidste. Det har virkelig  været en kamp at få Fyn op på ranglisten, når det gælder  kultur i Danmark.

Men det har Kulturligtfestivalen lavet om på eller de forsøger i hvert  fald. De har virkelig arbejder for at Fyn igen skal få et omdømme  som kultur ø, for de var den engang og det kan den blive igen. Det  kræver bare in mand at ændre en identitet.

KulturligtfestivalenMåske det kan lade sig  gøre, hvis de selv giver sig lov. Jeg glæder mig i hvert fald til  at se, hvad der kommer til at ske til Kulturligtfestivalen, det kan  kun gå hen og blive interessant.

Når kultur mødes sker der altid  ting og sager og så gælder det bare om at hoppe med på vognen og  forstår, at det ikke er for sjov, at Kulturligtfestivalen arrangere  en masse ting for folket, så det igen kan muntres af kultur.

Categories: Lokalt nyt